JKA_sticker_-_definitief_4.pngNiet het jongste, maar gelukkig ook niet het oudste koor van de Titusbrandsma parochie: Jongerenkoor St. Antonius.

We zijn een gemengd koor van rond de 30 jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud, waarvan sommige heel muzikaal zijn maar ook vele geen ene noot kunnen lezen. Maar toch zitten deze jongeren in ons koor door onder andere de wijze zin van onze dirigent Simon: “als je kan praten kan je ook zingen” ;) 

Met Simon en onze pianist Lam repeteren we elke vrijdag avond van 20:00 tot 22:15 in de St. Antoniuskerk (rara waar onze naam vandaan komt) in Ede en treden ongeveer één keer per maand op in een van de kerken van onze parochie.

Maar dit is natuurlijk niet het enige wat we doen met ons koortje! Twee keer per jaar doen we een leuk activiteit zoals glowgolfen, spelletjesmiddag of zelfs naar een pretpark. Rond april/mei hebben we een 2/3-daagse kamp met activiteiten en een bonte avond! Maar op kamp wordt ook, zoals je verwacht van een koor, gerepeteerd. Niet zomaar, want dit wordt gedaan om een spetterend concert neer te zetten aan het einde van het koorjaar (juli). Daarnaast hebben we een nieuwjaarsborrel, twee keer per jaar een themafeestje en een bbq in juli :p. En dit allemaal (behalve de bbq natuurlijk haha) in onze jongerenkoorkelder, gewoon in de St. Antoniuskerk!

 

In onze jongerenkoorkelder hebben we een eigen bar waar we altijd onze theepauzes en borreltjes houden na het harde repeteren op de vrijdagavonden. Hopelijk zien we jou dan ook een keer langs komen!

Voor vragen kan je ons altijd mailen naar jongerenkoorjka@gmail.com. Volg ons ook op Instagram en Facebook om te zien hoe gezellig ons koor is ;)!

En ben je nu ook al benieuwd naar ons gezang?? Dan kun je ook altijd terecht onze YouTube kanaal :)


[Klik op een foto om deze te vergroten]

 

 

Copyright © 2024 Heilige Titus Brandsma parochie Wageningen e.o. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & Webmaster